Vila lui Ceausescu din Predeal isi cauta un nou proprietar. Castigatorul licitatiei va fi nevoit sa renoveze cabana fostului dictator

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 20:02

Pretul de la care porneste licitatia este de 300.000 de euro, iar pana acum s-au aratat interesate trei persoane.

Celebra vila de la Predeal ce a apartinut familiei Ceausescu a fost scoasa la vanzare. Din mai multe oferte, doar una va fi castigatoare. Cu o incarcatura istorica fabuloasa, imobilul a devenit vila de protocol a dictatorului in 1950 cand a fost botezata „Vila Vanatorul”.

Elena si Nicolae Ceausescu isi petreceau vacantele de iarna in aceasta vila din Predeal. De obicei, veneau in luna ianuarie cand era ziua lui de nastere si stateau cam doua, trei saptamani impreuna cu copiii.

Veneau sa se relaxeze, iar in zilele insorite, Nicolae Ceausescu obisnuia sa iasa la vanatoare.

##VIDEO133569##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vila construita in anul 1927 are doua etaje.

Sotii Ceausescu stateau intotdeauna la primul nivel pentru ca de aici privelistea este incantatoare. Domeniul fostei case de vacanta a lui Ceausescu are nu mai putin 1350 de metri patrati. Vila este construita pe doar 320 de metri. In curte, avea foisor care, astazi, a fost transformat intr-un loc de gratar.

Vila se afla in zona rezidentiala a orasului. Departe de zgomotul soselei si inconjurata de brazii seculari.
Este singura constructie din orasul Predeal care are curtea perfect nivelata. Pana astazi, vila a avut trei proprietari. Cel care a construit-o, apoi sotii Ceausescu, iar dupa 1990 a fost cumparata de un om de afaceri din Brasov. Pentru ca vila are o vechime de 88 de ani, necesita reparatii capitale. Cei interesati se pot inscrie la licitatie pana in luna aprilie.