Iulia Albu, JEFUITA la Milano: “Am cumparat pe datorie de la magazinul din colt”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:02

Necazurile s-au tinut lant de Iulia Albu de indata ce aceasta a pasit in Milano, capitala internationala a modei.

Invitata la “ Teo show ” fashion editorul a declarat ca i s-au furat bagajele din masina in care avea bijuterii unicat si tinute exclusiviste, pantofi, precum si alte lucruri in valoare de aproximativ 6000 de euro. Iulia Albu a tinut sa specifice ca bijuteriile furate nu erau din aur sau alt metal pretios, dar aveau o valoare sentimentala imensa pentru ea deoarece erau piese unicat, al caror design fusese conceput chiar de ea.

" Mai mult decat faptul ca mi s-au furat lucruri, pana la urma sunt niste lucruri, este sentimentul ciudat ca in Bucuresti esti mai in siguranta decat la Milano. Ceea ce este absolut fabulos pentru ca mie, in Bucuresti, nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva", a declarat Iulia Albu.

Pana isi rezolva problemele financiare, Iulia Albu a fost nevoita sa apeleze la ajutorul fostului sot, ba chiar a si cumparat pe datorie de la un magazin care se afla in apropierea locuintei sale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO133601##