Gabriela Cristea si iubitul ei, dialog spumos in platoul "Te vreau langa mine": "Tu mi-ai mancat mie noptile". Afla ce a suparat-o pe vedeta!

Editor: Silviu Bunea Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:03

Gabriela Cristea i-a facut logodnicului ei, solistul Tavi Clonda, o marturisire socanta chiar in platoul show-ului matrimonial "Te vreau langa mine".

Imediat ce iubitul ei a terminat de cantat un refren al unei celebre piese romanesti, "Banii si fetele", frumoasa prezentatoare i-a spus raspicat iubitului ei ca si ea, in mod uimitor, se regaseste in versurile cantecului.

" Vis-a-vis de ceea ce a cantat Tavi mai devreme, adica "Banii si fetele ne mananca zielele", ei bine, poate noi fetele va mancam zilele, dar tu mi-ai mancat mie noptile.

Nu e de bine!", i-a spus Gabriela Cristea suparata logodnicului ei.

Poate va intrebati care este motivul pentru care acesta nu-i da pace noaptea. Aflati ca Gabriela Cristea este foarte ingrijorata ca viitorul ei sot nu si-a gasit inca un costum de ginerica. Dupa stiti, cei doi se vor casatori anul acesta, iar Gabriela si-a ales deja rochia de mireasa. "Nu am vreun stres pentru mine, invitati, salonul de petrecere, muzica, etc.

Am un stres in ceea ce priveste costumul lui Tavi", le-a dezvaluit prezentatoarea telespectatorilor sai.

Urmareste video de mai jos si vezi ce reactie a avut logodnicul Gabrielei Cristea cand a auzit una ca asta!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO133665##