Cristina Spatar, marturii in exclusivitate. A vorbit in premiera despre perioada in care sotul a fost inchis pentru evaziune fiscala

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:03

Marturii cutremuratoare! Celebra cantareata Cristina Spatar si-a deschide sufletul cu lacrimi in ochi intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Stirile Kanal D.

Va vorbeste, in exclusivitate, dumneavoastra, telespectatorilor Kanal D despre perioada grea prin care a trecut de la arestarea sotului ei. „ Nu am clacat, zic eu, desi au fost zile foarte grele si recunosc am suferit foarte mult, dar suntem, din nou, impreuna ”, a declarat Cristina Spatar.

Furtuna din sufletul ei s-a mai domolit! Cu lacrimi in ochi, Cristina Spatar vorbeste cu greu despre cea mai dificila perioada din viata ei, atunci cand sotul ei, Alin Ionescu, a fost arestat.

A fost un soc, o cumpana peste care multi nu credeau ca va trece. Peste noapte, artista s-a trezit singura, cu doi copii mici, destinul o punea in fata unei incercari la care nu se astepta vreodata: „ Pentru mine, familia inseamna enorm si perioada aceasta, pentru mine, a fost una delicata. Dar ma consider o femeie puternica, am trecut si peste asta! ”.

##VIDEO133696##

Sase luni grele cat sase ani.

Timp in care Cristina Spatar a suferit enorm, dar a incercat sa fie tare si sa isi incurajeze sotul de dupa gratii si sa isi ascunda durere fata de cei doi copii carora trebuia sa le fie si mama si tata.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acum, cosmarul s-a terminat.

Alin Ionescu s-a intors acasa, in arest la domiciliu. Afaceristul a fost anchetat pentru o evaziune fiscala de zeci de milioane de euro. Dar, spune Cristina, ce nu te omoara te intareste, iar viata, cu bune si rele merge mai departe. Acesta este, de altfel, mesajul ultimei piese lansate de artista si in videoclipul careia apar si cei doi copii.

Mesajul cu cantec a ajuns si la sotul ei, cel mai aspru critic cand vine vorba de cariera ei muzicala, spune Cristina: „ Intotdeauna, daca este ceva bine nu zice nimic, dar daca e ceva gresit comenteaza.

Dar nu acomentat de data aceasta ”.