Fratii Osman si Mete, indragostiti de aceeasi fata! Vezi cum arata tanara care a furat inimile celor doi tineri din "Tradarea" in episodul de azi, de la 20.00, la Kanal D

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 aug 2021, 06:35

Soner este coplesit de emotia revederii cu fiica sa care i se pare ca seamana foarte mult cu raposata sa sotie.

Omul sau de incredere, Suleyman, face eforturi sa-l convinga sa nu plece din nou in strainatate si sa nu-si abandoneze copilul.

Soner incearca sa se resemneze si primul pas pe care il face e sa mearga la mormantul lui Aylin pentru a-si descarca sufletul. Eliberat de regrete, Soner isi face curaj si merge sa-si viziteze fiica.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16777772/1/media-142545575087410900.jpg
La liceu, Osman o cunoaste pe Ayca, o fata care ii atrage atentia si de care se indragosteste.

Aysa merge intr-o zi cu o prietena la magazinul lui Mete sa cumpere un disc cu muzica interpretata de acesta. Baiatul se lasa sedus de farmecul ei. Fara sa stie unul de celalalt, cei doi frati se indragostesc de Ayca, iar aceasta se simte atrasa de amandoi, fara sa stie deocamdata, ca acestia sunt frati…

Cum va decurge intalnirea emotionanta dintre Soner si fiica sa si in ce incurcatura sunt pe cale sa intre Osman si Mete, puteti afla urmarind in aceasta seara un nou episod din serialul “Tradarea”, la Kanal D.


Serialul “Tradarea”  va fi difuzat din aceasta saptamana de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.