Vesti proaste pentru soferi. Pretul unui litru de benzina se apropie vertiginos de 6 lei!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:03

Nici bine n-am apucat sa ne bucuram de ieftinirea carburantilor si visul frumos s-a risipit. Brusc, insa, preturile au inceput, din nou, sa creasca.

Daca acum o luna si jumatate, un litru de benzina costa chiar mai putin de 5 lei, acum se apropie vertiginos de 6 lei. Pentru o luna, romanii au putut face economii serioase la combustibil. La un plin, chiar se simtea ieftinirea. Cu banii economisiti puteai sa parcurgi cel putin 100 de kilometri in plus. Brusc, insa, preturile au inceput, din nou, sa creasca.

Noi ne-am pus o intrebare normala- care este cauza? Iata ce ne-au explicat specialistii! „ In principal, evolutia pretului traditional al petrolului este responsabila pentru volatilitatea pretului benzinei la noi in tara ”.

Astfel, daca la 15 ianuarie pretul barilului era de 44 de dolari, astazi, pretul barilului atinge 60 de dolari. Asta inseamna o crestere de 11 la suta la care se mai adauga si paritatea leu-dolar. Moneda nationala s-a depreciat tot cu 11% in fata dolarului in ultimele doua luni.

Nu trebuie sa ne ascundem, insa, dupa deget. Mare parte din banii pe care ii platim se duc la bugetul de stat.

Disperati, soferii nu stiu ce sa mai inventeze pentru a consuma cat mai putin carburant!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO133858##

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.