O romanca, celebra in strainatate pentru puterile ei magice. Zinaida sustine ca vindeca cu ajutorul bioenergiei orice boala, chiar si cancerul

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 24 aug 2021, 12:55

Zinaida, femeia magnet a Romaniei, a ajuns celebra peste mari si zari. A socat o tara intreaga dupa ce a ridicat un om, doar cu puterea mintii.

Povestea ei i-a lasat cu gura cascata pana si pe jurnalistii straini, care au venit pana aici ca sa vada miracolul cu ochii lor. Nici ei nu au reusit sa desluseasca fortele misterioase pe care le-ar poseda femeia. Unii vad si nu cred, altii cred orbeste.

Asa se face ca o indianca bolnava a chemat-o pe femeia-magnet la ea in tara, ca sa o vindece. Ce s-a intamplat e greu de explicat.

Va spunem doar atat: in timpul filmarilor, camera in care cele doua femei faceaua sedinta de bioenergo terapie s-a umplut de un abur ciudat.

##VIDEO133855##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.