Jasmine, DEZVALUIRI SOCANTE la "Teo show". Si-a pus gene false, dar era la un pas sa orbeasca din cauza unei reactii alergice

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:03

Jasmine, dansatoarea sexy din buric, a marturisit la "Teo show" chinurile prin care a trecut dupa ce si-a pus gene false.

Sufera baba la frumusete spune o vorba din popor! Acelasi lucru l-am putea spune si noi in cazul lui Jamine, celebra dansatoare din buric. Blonda a mers la un salon de infrumusetare unde si-a pus gene false. Inca de la bun inceput a simtit o reactie ciudata ca o mancarime, o jena la ochi, insa nu a dat importanta.

Genele au fost aplicate prin metoda fir cu fir, iar specialistele in frumusete au folosit un adeziv semipermanent.

Jasmine a facut o reactie la substanta din adeziv. Dupa un timp a mers sa din nou la salon pentru a-si reinnoi genele false. S-a simtit si mai rau, insa a sperat ca totul va trece repede. Medicul a avertizat-o despre toxicitatea substantei din adeziv, dar Jasmine nici ca vrut sa tina cont de parerea doctorului. A mers si a treia oara la salon. De data asta era sa orbeasca, abia mai vedea ce e in jurul ei.

Ascultati ce i s-a intamplat dansatoarei!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO133872##