Ce intra pe mana lui Catalin Botezatu, fotomodel ajunge! Raluca Badescu vrea sa devina manechin pentru celebrul designer

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:03

Ce intra pe mana lui, fotomodel ajunge! Catalin Botezatu este mereu in centrul atentiei si vinovat de frumusetea femeilor din jurul lui.

Cand vrei, poti, asta stie Raluca Badulescu, vedeta care s-a transformat radical. A reusit sa slabeasca aproape 70 de kilograme si sa treaca de la masurile cele mai mari la cele mai mici. Dar schimbarea nu se opreste aici. Raluca este hotarata sa arate ca la 20 de ani.

Raluca recunoaste ca are un model in viata- nimeni altul decat Catalin Botezatu, cel care pare sa fi gasit secretul tineretii fara batranete.

Prieteni buni, cand cei doi se intalnesc glumele se tin lant. Se stiu de o viata, dar se vad rar, mai ales de cand Bote este ocupat cu showul „Supermodels”. Si daca tot veni vorba, aflati ca „ Sambata si duminica, la 22.30 veti vedea cele mai spectaculoase shooting-uri si prezentari de moda ma refer la un catwalk ingust de 20 de centimetri deasupra apei ”.

Si asta nu este tot, concurentii lui Bote vor fi la inaltime, la propriu:" Un shooting foto (…) pe o cladire, cladirea magazinului Cocor, cladirea pe care fetele si

baietii vor trebui sa coboare in rapel, doar cu niste hamuri agatate
”. O proba atat de dificila care pana si pe prezentator il tine cu sufletul la gura.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

##VIDEO133959##

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.