A dus-o pe o PLAJA, a asezat-o pe un scaun cu spatele la apa si i-a dezvaluit SECRETUL pe care il pastra de aproape un an...ce s-a intamplat mai departe, e NEBUNIE!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:14

Dean, protagonistul filmuletului a petrecut aproape 365 de zile facand un plan.

Acum un an, Dean a s-a hotarat ca este momentul sa isi ceara iubita, pe Jennfier, de sotie. Insa, a vrut ca acest lucru sa fie memorabil pentru ea.

Pentru a-i arata cat de mult o iubeste si cat inseamna pentru el, Dean a petrecut n an de zile pentru a pregati momentul. Bineinteles ca ea nu stia nimic de planurile lui, insa cand i-a dezvaluit secretul... Nu este doar uimitor ca a petrecut atat de mult timp gandindu-se la cum sa isi ceara prietena de sotie, ci modul unic cum a facut-o.



Filmuletul pe care l-a realizat, i l-a aratat lui Jennifer intr-o vacanta in Aruba dupa ce ea si-a sarbatorit ziua de nastere. Urmareste clipul si spune daca ti se pare cea mai frumoasa cerere in casatorie de pana acum!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”