A MURIT imediat dupa ce a nascut bebelusul: Acum, tatal isi creste singur copilul. Vei PLANGE de fiecare data cand vei rememora aceasta poveste

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 14:25

Numarul tatilor singuri in SUA a crescut de la 300 000la 2,6 milioane din 1960.

Desi aceasta statistica este umbrita de mamele singure care sunt in jur de 8,6 milioane, numarul tatilor singuri este intr-o continua crestere. Unii tati primesc ajutor din partea unor grupuri formate din mame.

Desi se spune ca a fi tata singur este mai greu decat a fi mama singura, adevarul este altul deoarece s-a dovedit, statistic vorbind ca un tata are mai multe posibilitati financiare decat o mama singura si isi poate gasi mai repede un partener de viata.



Filmuletul alaturat dezvaluie povestea unui tata care a fost nevoit sa isi creasca bebelusul singur pentru ca partenera lui de viata a murit la nastere. El a dezvaluit cat de greu ii este sa nu isi aiba sotia aproape si sa il ajute in cresterea bebelusului care are nevoie de mama.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”