HORROR! A vrut sa se spele cu SAPUNUL de pe etajera, insa cand a vazut ce a luat in mana, era sa LESINE: Cine mi-a facut asta?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:14

O tanara a vrut sa faca dus dimineata, insa cand a vrut sa foloseasca sapunul obisnuit, a gasit altceva in locul lui si nu a fost deloc prea placut...

Prietenii unei fete au vrut sa ii faca o farsa de zile mari si i-au inlocuit sapunul preferat de la dus cu o bucata de branza de-a dreptul puturoasa pe care i-au pus-o in recipientul respectiv.

Branza semana izbitor de mult cu sapunul, asa ca nu si-a dat seama din prima ca va fi atat de tare pacalita decat in momentul in care, plina de clabuc a pus mana pe bucata si a inceput sa se frece pe corp.

Instant, i-a venit un miros mai dubios si cand a vazut despre ce este vorba a jurat ca se va razbuna! Tanara s-a gandit imediat la fratele ei care se tine tot timpul se sotii si face astfel de glume proaste mai tot timpul, insa a aflat cu stupoare ca, de fapt, partasii la farsa cea scarboasa au fost cei mai buni prieteni.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”