Gigi Becali, la un pas de libertate. Judecatorii i-au aprobat latifundiarului cererea de eliberare conditionata

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:03

Miliardarul din Pipera i-a cerut astazi judecatorului sa-l elibereze pentru ca si-a ispasit, deja, doua treimi din pedeapsa.

Si ca sa fie mai convingator, le-a vorbit din nou magistratilor despre cele sfinte. S-or fi ridicat spre cer rugile fierbinti ale lui Gigi Becali, dar, libertatea lui tot in mainile pamantenilor a stat. Astazi, finantatorul Stelei a ajuns in fata magistratilor nu ca sa le ceara permisii scurte, ci eliberarea.

A ispasit 22 de luni de detentie, a scris 2 carti si a muncit luni bune la Academia Gheorghe Hagi- iar toate acestea l-au facut sa se simta si mai aproape de Dumnezeu.

Gigi Becali abia asteapta sa respire, iar, aerul libertatii. Ca sa fie cat mai convingator, l-a asigurat pe judecator ca, imediat ce va iesi din inchisoare, va fi alt om.

200 de zile au fost scazute din pedeapsa lui Gigi Becali. 15 dintre ele le-a petrecut in arest preventiv, in Bucuresti. Alte 60 de zile, doua luni intregi, au disparut din pedeapsa dupa ce Becali a scris doua carti.

30 de zile de libertate pentru fiecare carte. In plus, activitatile la care a participat in penitenciar plus munca depusa i-au adus un bonus de 125 de zile.

Gigi Becali mai are un ultim hop de trecut. Procurorii au contestat decizia judecatorilor de eliberare conditionata. Acum, urmeaza sa se stabileasca un termen pentru judecarea contestatiei.

##VIDEO133952##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.