SOCANT. O pacienta a fost gasita MOARTA dupa ce a fost lasata sa plece din spital in pijamale si papuci

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:03

O batrana a fost gasita moarta, dupa ce a fost lasata sa plece din spital in pijamale si papuci. In tot acest timp, nepoata ei o cauta disperata!

Un destin crunt parte sa fi avut batrana in varsta de 82 de ani, al carei sfarsit a fost dramatic! Niciun semn nu prevestea tragedia care avea sa se intample! „ Ea a venit in vizita la mine si i s-a facut rau. Peste noapte, am chemat salvarea, a dus-o la Urgenta cu edem pulmonar, nu putea sa respire. A fost resuscitata cardiac, deci, in prag de moarte ”.

Asta se intampla sambata dimineata. „ Dupa aceea, si-au dat seama ca nu este de competenta lor si au trimis-o la Spitalul Tractor. ” Aici, povestea a luat o intorsatura dramatica. A fost externata si trimisa acasa. Rudele batranei erau plecate sa-i aduca haine de schimb, asa ca batrana a fost cea care a decis sa plece asa cum a venit. „ Gardianul a fost singurul om care a impiedicat-o sa iasa din spital, ca vazut-o ca e in pijama ”.

##VIDEO134055##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O infirmiera a ajutat-o, in cele din urma, sa iasa din spital. Cateva ore mai tarziu, nepoata a aflat de disparitia batranei.

Tanara a postat anunturi inclusiv pe o retea de socializare, disperata sa-si gaseasca bunica. Batrana a fost gasita moarta pe un camp de langa Brasov.

Pe trupul ei nu au fost descoperite urme de violenta. Politistii spun ca cel mai probabil decesul a fost provocat de frig. Nepoata batranei, insa, nu intelege nici acum de ce a fost lasata sa plece! Intre timp, legistii au stabilit ca batrana a murit de frig.