Eurovision 2015. S-a decis: Romania va fi reprezentata de trupa Voltaj cu piesa "De la capat"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 sep 2020, 13:25

Romania va fi reprezentata la Eurovision de trupa Voltaj. Piesa „De la capat” a fost atat pe placul publicului cat si al juriului si a obtinut maximum de puncte.

Mesajul cantecului a mers direct la inima publicului si a facut ca sala Polivalenta din Craiova, unde s-a tinut concursul, sa rasune de aplauze. Mesajul celor de la Voltaj se doreste a fi un semnal de alarma pentru situatia copiilor care au parintii plecati la munca in strainatate

Pe locul doi in finala Eurovision cu 18 puncte s-a clasat Luminita Anghel cu piesa „A million stars.” Pe podium a urcat si Ovidiu Anton care a reusit sa adune 15 puncte cu piesa „Still alive” si a ocupat locul al treilea.

Cei 12 concurenti au facut tot ce le-a stat in putere ca sa atraga cat mai multe voturi. Cristina Vasiu, de exemplu, a imbracat o rochie care la un moment dat a luat ”foc”.

##VIDEO134060##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu tot spectacolul incendiar, Cristina Vasiu nu a reusit sa

se claseze decat pe locul opt. Craiovenii au fost foarte incantati de spectacol si spera ca trupa Voltaj sa aduca marele trofeu de la Viena in Romania. Pentru ca mesajul piesei „De la Capat” sa fie inteles de publicul din intreaga Europa, trupa Voltaj trebuie sa cante la Viena intr-o limba de circulatie internationala.

Concursul Eurovision se va desfasura la Viena in perioada 19-23 mai. Romania va participa in prima semifinala pe 19 mai alaturi de Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia si Ungaria.