CUTREMURATOR. A ramas defigurat in urma unui cumplit accident pe cand avea doar 11 luni

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:04

Nu se poate sa fi uitat povestea micutului Paul, baietelul de numai 5 care isi ascunde, instinctiv, chipul cand cineva il priveste!

Cu ajutorul dumneavoastra, al telespectatorilor Kanal D, putem sa-i schimbam soarta. Micutul, care a suferit un cumplit accident cand avea doar 11 luni, a ajuns astazi in clinica celebrului profesor Enescu si urmeaza sa fie operat! Dorinta mamei a fost ascultata de cineva, un om de bine, care a vazut povestea lui Paul si a vrut sa ii intinda o mana de ajutor. Azi dimineata copilul si mama lui au ajuns la Spitalul Grigore Alexandrescu, cu masina, nu cu trenul ca pana acum.

Cu lacrimi in ochi si multe emotii, Paul si mama lui il reintalnesc pe medicul prin mana caruia copilul a trecut de sapte ori. A trecut aproape un an de la ultima operatie, insa, niciodata nu este prea tarziu, spune doctorul care are o misiune, aceea de a-i reda lui Paul chipul unui copil normal. Nu va fi o operatie usoara, ci un lung sir de interventii prin care baietelul va trebui sa treaca vreme de 13 ani.

Mama nu isi mai gaseste cuvintele de emotie, numai ea stie prin ce chin trece in fiecare zi. Ii e greu sa isi vada copilul asa. Povestea lui Paul ar putea avea un final fericit si asta pentru ca oamenii fac minuni si o mana intinsa la vremea ei poate schimba destinul fiecaruia dintre noi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO134083##

 

Taguri: