IREAL! Ce ii face un barbat sotiei lui INSARCINATE; Orice femeie ar turba de furie

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 13:15

Pentru o femeie, sa duci o sarcina la bun sfarsit nu este tocmai usor, insa toate viitoarele mamici vor spune ca nimic nu mai conteaza atunci cand iti vezi copilul in brate.

Cazul celor doi soti pe care ii vei vedea in filmuletul alaturat este putin diferit. De obicei, rolul barbatului, atunci cand sotia este insarcinata, este sa aiba aiba grija de ea cat mai mult si mai ales sa o rasfete cat mai mult. Ei bine, sotul din filmuletul alaturat este total opusul. Si ar face orice sa isi scoata din sarite sotia insarcinata. Nu stie nici el de ce ii face asta, insa Mike Wilson simte nevoie continuu sa isi tachineze sotia insarcinata.

Permanent o intreba lucruri care ar putea-o face sa se simta prost, face comentarii pe seama disconfortului ei si rade de fizicul ei care nu mai e la fel cand se ducea la sala. Ca o introducere, Mike se confeseaza: In ultimele luni de sarcina ale sotiei mele, am simtit acut nevoia sa o enervez. E ceva de genul- Barbat vs Femeie insarcinata. Cele mai multe femei nu concep sa auda intrebarea "Cum te simti azi?" Noroc ca in familia noastra simtul umorului functioneaza bine.

Insa, am dus totusi acest aspect la alt nivel. Daca cineva vrea sa faca ca mine, il rog sa isi ia masuri de precautie!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.