A incercat toate DIETELE posibile, insa cand a FACUT ASTA, totul s-a schimbat pentru el!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:16

Anthony si-a postat un video pe o retea de socializare pe care l-a numit "Transformarea mea" si e lesne de inteles de ce.

In 2009 cantarea aproape 100 de kilograme, iar peste aproape doi ani, a inceput marea transformare. La inceput, a incercat multe diete, insa niciuna nu dadea rezultate. Nu facea nimic gresit, insa nu includea exercitiile fizice pe langa dieta. De aceea nicio dieta nu dadea rezultate. In ultimul an de liceu, a avut o revelatie si s-a apucat si de sala. Iar rezultatul este destul de impresionant.

Specialistii spun ca, pentru a slabi, este necesar sa ai o dieta corespunzatoare, insa asociata cu mult sport.

Este reteta cea mai sigura si mai sanatoasa. Slabirea este cel mai dificil de atins si mentinut obiectiv, deoarece trebuie avut in vedere mereu echilibrul intre a furniza corpului suficienti nutrienti pentru refacere, dar in acelasi timp un numar de calorii mai mic decat cel ce se consuma prin metabolism si acitivitatile zilnice (pentru ca resursele de energie stocate in grasime sa fie folosite).

Fara sport, pe termen mediu si lung vei ajunge sa fii un sac de oase, grasime si piele care atarna.
Pot fi abordate diverse metode pentru slabire, dar, mai ales pentru cine este la inceput, regulile de mai jos ofera un start foarte bun, urmand ca atunci cand esti pe un teren solid sa poti experimenta si alte metode pentru slabit (diverse diete si metode de alimentatie avansate: diete ketogenice, ciclizari ale nutrientilor, diete disociate, intermittent fasting etc.)

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”