Au doar 7 ani, dar stiu cum sa se poarte ca adevarati cavaleri. Elevii de clasa intaia ai unei scoli din Bucuresti au impartit flori colegelor de 8 Martie

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:04

Cu bratele pline de flori si emotii cat scoala! Asa au pasit, astazi, baieteii de clasa intai pragul clasei.

Si-au felicitat colegele si s-au intrecut in numarul de pupici primiti de la fete. Danut are 7 ani. Saptamana viitoare face 8, dupa cum spune. Dimineata, a intrat pe usa clasei cu bratele pline de flori. Doar o data in an e Ziua Femeii. Si chiar daca fetele din clasa intai inca mai poarta pampoane si le mai lipseste cate un dinte, gestul trebuie sa fie unul cavaleresc.

In clasa e forfota mare, fetele se aranjeaza nerabdatoare si abia asteapta sa dea ochii cu cavalerii inarmati cu buchete colorate.

In banca lui, nici Danut nu se grabeste, le lasa pe fete sa mai astepte. Nu le putea da zambilele inainte sa si puna toate lucrurile la punct. Dupa colege a venit si randul doamnei invatatoare sa primeasca flori de la prichindeii de clasa intai.

##VIDEO134269##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.