CE FACI IN WEEKEND? Cum ne distram cel mai tare dupa Martisor si Ziua Internationala a Femeii

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:04

Va doriti o intalnire de gradul trei cu omuletii verzi? Sunteti gata sa luati parte la o evadare spectaculoasa cum numai in filme ati vazut?

Sambata si duminica aceasta totul e posibil! Incepe rubrica Stirilor Kanal D „Ce faci in weekend?”! Dupa martisor si Ziua Femeii, si weekendul acesta avem ce sarbatori! E aniversarea faimosului numar Pi. Cu aceasta ocazie va trebui sa va distrati de 3,14 ori mai mult decat de obicei. Iata ce va propun!

Duminica, in centrul capitalei va fi o adevarata invazie de omuleti verzi! Nu va speriati nu ne viziteaza extraterestrii! E Sfantul Patrick, asadar ziua Irlandei.

Aflati unde trebuie sa fiti ca sa admirati parada si cum trebuie sa va imbracati direct de la organizatori!

Nu doar capitala petrece weekendul acesta! La Paltinis, e competitia temerarilor! Concurentii trebuie sa inventeze un dispozitiv care sa-i ajute sa strabata un lac acoperit de o pojghita de gheata. Problema trebuie tratata cu toata seriozitatea, pentru ca apa de dedesubt e rece- rece! Nu va place frigul, dar iubiti adrenalina? Porniti in aventura jocului Rooms Escape! E cel mai nou mod de a va petrece timpul cu prietenii!

##VIDEO134287##

Vreti sa-i lasati pe alti sa

traiasca periculos si dumneavoastra doar sa priviti, mergeti la circ! La Oradea, de vineri pana duminica, va asteapta acrobatii, dresura de lei, iluzionisti si inghititori de flacari. Ce mai! Un spectacol de zile mari! Daca avem circ, e musai sa fie si paine. Aveti, insa, mare grija, pita cea de toate zilele va poate strica silueta. Am si pentru aceasta problema o solutie- va puteti duce 3 zile intr-o tabara de detoxifiere.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Va regasiti linistea interioara doar in aglomeratie si pe ritmurile muzicii? Atunci nu ratati concertele saptamanii! Vineri, puteti pluti pe aripi de vant.

Delia va da intalnire la Sala Palatului. Sambata aveti de ales: ori mergeti la Oradea sa-l ascultati pe Horia Brenciu ori la Brasov sa faceti inconjurul lumii cu Vunk!

Ar mai exista o posibilitate. Petreceti weekendul acesta in lumea basmelor! Viata Cenusaresei se schimba pentru totdeauna cand in padure da peste un strain chipes, despre care habar nu are ca este chiar printul regatului. Oare il va mai intalni? Aflati numai daca vedeti ultima ecranizare a celebrei povesti!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.