A pus niste bombonele Skittles intr-o cratita aflata pe foc! Ce i-a iesit dupa, cu siguranta iti va ploua in gura de pofta!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 11:55

Ce poti face cu niste bombonele colorate in afara de a le manca? Iata raspunsul in filmuletul de mai jos care te va face, cu siguranta, sa incerci si tu acasa!

Pentru copii, ceea ce veti vedea in video alaturat, este un desert delicios si ce e cel mai important, e ca il poti prepara indata! Si mai ales, dupa ce vor gusta, vei realiza ca nu mai scapi de ei pana nu le faci din nou reteta.

Desi reteta pare un pic incalcita din cauza pasilor pe care trebuie sa ii parcurgi, va asiguram ca merita tot efortul si la a doua incercare, nu ti se va mai parea atat de greu.

Ai nevoie de ingrediente banale si putin timp liber pentru a te lansa intr-o repriza colorata de gatit. Familia si prietenii se vor bucura cu siguranta de o felie de tort pe car enu o vor uita prea curand!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: