Slabire spectaculoasa! Amyna a slabit dupa metoda cantaretei Oanei Radu

Editor: Bogdan Mihai Autor: S.B.
Actualizat: 27 aug 2021, 12:40

Cantareata Amyna a urmat exemplu Oanei Radu si a reusit sa slabeasca 58 kilograme in 6 luni.

 

Oana Radu, fosta concurenta de la "Vocea Romaniei", a ajuns de nerecunoscut in mai putin de sase luni. Aceasta a reusit sa slabeasca 60 kg intr-un timp record cu un stil de viata sanatos si suplimente naturale. (Suplimentul Anastasia Valter Shape)
Oana a devenit un exemplu pentru toate femeile din Romania si cele mai multe i-au urmat exemplul.

Oana Radu, fosta concurenta de la "Vocea Romaniei", a ajuns de nerecunoscut in mai putin de sase luni. Oana

a reusit sa slabeasca 60 de kilograme intr-un timp record, cu un stil de viata sanatos si suplimente naturale. (Suplimentul Anastasia Valter Shape) si a devenit un exemplu pentru toate femeile din Romania si cele mai multe i-au urmat exemplul.

Cantareata Amyna a urmat exemplu Oanei Radu si a reusit sa slabeasca 58 kilograme in 6 luni.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

"

Dupa ce am vazut-o pe Oana cat de ambitioasa a fost si cat de mult a slabit, am hotarat sa-i urmez exemplul. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa-mi comand suplimentele pe care le-a luat ea in procesul de slabire si apoi mi-am schimbat stilul de viata. Am mancat alimente sanatoase si nu m-am infometat. Este foarte important sa nu te infometezi, pentru ca astfel ajungi sa te frustrezi si nu o sa mai dai randament"
a declarat Amyna.

Oana Radu

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.