Un satean s-a plans autoritatilor de la Bucuresti ca berzele ii fac zile amare. Pasarile si-au facut cuib aproape de casa lui. Nu o sa-ti vina sa crezi ce raspuns a primit!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:04

Situatia de la Schitu Golesti nu suporta amanare, iar autoritatile s-au mobilizat exemplar. Insusi Ministrul Mediului i-a promis ca totul se va rezolva.

Ministrul Mediului a dat ordinul, Monitorul Oficial l-a publicat, zeci de specialisti au intocmit planuri exacte, acum primarul trebuie sa duca treaba la bun sfarsit! Nici nu vrea sa-si imagineze bietul om ce se va intampla daca nu muta cuibul berzei la timp!

Mare forfota in comuna argeseana Schitu Golesti. Nu se pregateste lumea nici de vreo vizita protocolara si nici de vreun cod portocaliu altceva i-au bagat in priza pe edili un ordin de ministru.

Oricat ar parea de hilara, situatia e cat se poate de serioasa: oficialul de la Bucuresti cere ca barza sa isi mute cuibul. Zis si facut! Ca doar e ordin venit de la capitala!

##VIDEO134340##

Pana duminica, Primaria trebuie sa se descurce. Atunci expira termenul dat de ministru, iar edilii risca sa fie trasi la raspundere daca nu si fac treaba. Insa, timpul este cam scurt, iar itele birocratice mult prea incurcate.

De mai bine de 3 ani domnul Parsan, trimite solicitari pe unde nici el nu mai tine minte. De la primarie si pana la minister, doar-doar cineva il scapa de pasaroiul care lasa urme albe pe casa lui.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Omul spune ca barza nu si-a facut singura cuib la casa

lui, a venit cu tot neamul pasaresc si de aici necazul! Omul nu a vrut sa incalce legea si nici sa isi puna in cap tot stolul si sa darame cuibul, a urmat calea legala de la Golesti pana la Bucuresti, la Ministerul Mediul. Si ce sa vezi aici cineva l-a ascultat. Cu reclamatiile stiva pe birou, ministrul de resort a decis: domnul Parsan ramane unde e, iar barza sa faca bine sa-si mute cuibul!