RAZBOIUL dintre Anna Lesko si fostul ei impresar continua! Artista e foc si para: "E un copac"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:04

Anna Lesko a marturisit la "Teo show" ca este foarte suparata si mahnita pentru felul in care a fost tratata de fostul ei impresar.

Artista a incheiat orice fel de colaborare dupa ce a aflat din intamplare ca fostul ei impresar nu i-a dat banii de avans obtinuti pentru un concert care se amanase. Anna Lesko a intarziat o ora la concertul cu pricina, iar proprietaul si organizatorul acelui eveniment au anulat totul sub motivul ca publicul a fost foarte indignat.

Deoarece tine la imaginea ei de artist profesionist, Anna Lesko s-a oferit sa cante gratis cu alta ocazie.

I-a trezit suspiciuni faptul ca impresarul ei nu a fost de acord ca ea sa mai intre in contact cu organizatorul evenimentului. Artista a cerut bani din avans pentru a-si plati echipa cu care lucreaza, insa impresarul i-a spus ca nu a  primit niciun ban.

Anna lesko a mers, insa, din nou sa cante in acel loc si astfel a aflat cu stupoare ca proprietarul localului platise 3600 de euro avans pentru un concert marca Anna Lesko.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO134346##