EXCLUSIV. Marian Vanghelie SPUNE TOT! La 7 ani facea primii bani, la 14 era pe strada, iar la 46 de ani e milionar in euro

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 sep 2020, 11:30

Daca pana mai ieri Basescu si capcanele limbii romane erau principalii lui dusmani, acum problemele cele mai mari i le fac lui Marian Vanghelie procurorii DNA.

L-au lasat fara ceasurile de colectie si i-au daruit, in schimb, o pereche de catuse. Aflati povestea din spatele personajului pe care-l cunosteati, intr-un interviu eveniment! Un pusti crescut in mahalaua Pantelimonului care, insa, avea sa ajunga atat departe incat avea sa se surprinda pana si pe el.

Din Pantelimon a ajuns in Rahova, cartier peste care avea sa devina primar. Aici il stie toata lumea, de la copiii cu biberonul in gura pana la pensionari, profesori si florarese.

Unii il iubesc, altii il detesta. Organizeaza Vaghelioane si cara pensionarele la manastirile de prin tara.

##VIDEO134355##

A facut greseli, recunoaste primarul, dar si presa e de vina ca prea se uita in gura lui si spune ca e certat cu limba romana. Si tot din cauza presei, primarul a trecut la lectii de gramatica, istorie si economie. Dar pana sa devina politician, Marian Vanghelie a avut si el o copilarie ca noi ceilalti.

Viata in mahalaua Bucurestilor avea sa-l caleasca pentru razboaiele politice de mai tarziu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Copilaria lui a fost una grea, dar baiatul cu pantaloni evazati si bucle negre ca pana corbului nu s-a lasat. De multe ori priveste lung fotografia de pe biroul sau si parca nu ii vine sa creada unde a ajuns.




Viata l-a purtat prin multe. Pustiul de ieri a ajuns azi om important in stat, nu mai vinde nimicuri, ci sta la masa cu presedinti, face si desface guverne. Procurorii nu il acuza ca a furat lita de pe santiere la 8 ani, ci de un prejudiciu de 90 de milioane de euro. Marian Vanghelie spune, insa, ca este e obisnuit deja cu faptul ca viata te poarta pe cele mai inalte culmi, dar te si coboara.