EMOTII mari pentru primarul Marian Vanghelie! Judecatorii decid in aceasta seara daca-l trimit in arest pana de Paste

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:04

Chiar daca striga din toate puterile ca e nevinovat si totul e inscenare politica, procurorii DNA il acuza de luare de mita, spalare de bani si abuz in serviciu.

De mai bine de 24 de ore trece prin cea mai neagra perioada din viata. Obosit si cu capul plecat, imbracat doar in camasa si cu sacoul pe post de paravan pentru catusele din jurul mainilor, Marian vanghelie pare doborat. Nici sa vorbeasca nu mai poate, dupa ce a auzit ce ii pregatesc procurorii.

Afara il asteapta masina, care sa il duca acasa. Dar altul este drumul luiVanghelie.

Primarul este urcat in duba si dus spre arestul central. In zadar incearca apropiatii sa-i ascunda fata trista si catusele de aparatele de fotografiat si camerele televiziunilor. E momentul pe care cohorta de ziaristi il asteapta de 13 ore!

Numai o ora a zabovit Marian Vanghelie in sediul DNA. Timp in care procurorii anticoruptie i-au dat vestea cea rea- urmatoarele 24 de ore le va petrece in arestul politiei! Alta era prezenta de spirit a primarului cand a ajuns la usa Anticoruptiei.

Si totusi, parca nu era zambetul lui. Dupa opt ore de perchezitii prin sertarele biroului de la primarie, Marian Vanghelie parea ca stie ce il asteapta.

A fost joia neagra pentru Marina Vanghelie. La prima ora, taman la dusul de dimineata, procurorii i-au batut la poarta. L-au rugat sa se spele mai repede ca au treaba. Si au avut: patru ore au stat in vila sa din buricul targului.

Au ridicat documente, dar si colectia de suflet a lui Marian Vanghelie!

##VIDEO134351##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In ultima declaratie de avere publicata de edil in anul 2010, Marian Vanghelie scria ca are ceasuri in valoare de 70 000 de euro! Ceasurile sale au fost mereu subiect de discutie.

Reporterii WOWbiz scriau la un moment dat ca, edilul ar purta la mana un ceas marca Breguet Tourbillon de platina, care valoreaza circa 100.000 de euro. Acelasi ceas l-a purtat si cu alta ocazie, mai exact cand a dat declaratii cu privire la scena de agresiune a paparazzilor.

Ceasurile scumpe au ajuns, acum, pe mana procurorilor, si ar putea fi folosite ca proba la dosar! Potrivit unor documente ale anchetatorilor, Marian Vanghelie este suspectat ca, incepand din 2007, l-a ajutat pe omul de afaceri Marin Dumitru sa obtina contracte cu primaria in valoare de doua miliarde de lei, primind

in schimb un comision de 20%.

Nu doar Marian Vanghelie si-a petrecut noaptea in arest! Varul sau si alte trei persoane au fost retinute pentru 24 de ore. Si finul lui Vanghelie, Bogdan Georgescu, pus de nas sef peste Politia Locala Sector 5, a fost dus cu duba la DNA!

Si Oana Mizil, a dat cu subsemnata la DNA in calitate de martor. Dupa ce a anuntat in poarta DNA-ului ca poarta in pantec copilul lui Marian Vanghelie, s-a dus glont la Parlament si si-a depus demisia.

Nu a uitat, insa, sa transmita un mesaj liderului PSD Victor Ponta!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.