Isi conducea fiica la altar, insa nici urma de MIRE: Ceea ce s-a intamplat de fapt, iti va sfasia sufletul!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:17

Ca multi alti tati, Hugh Campbell a visat cum isi va conduce fiica la altar in ziua nuntii.

Insa, Hugh s-a gandit ca nu va mai apuca acea zi din cauza boliid e care sufera.Barbatul se lupta cu cancerul de peste sapte ani si acum este in stadiul al patrulea al bolii. Hugh s-a gandit indelung cum sa isi ia la revedere de la famile si de la prieteni, insa nu inainte de a face un lucru- sa-si conduca fiica, pe Emily, in fata altarului.

Emily are nunta programata in octombire, insa din motive financiare, nu a reusit sa mute data mai devreme.

Insa, datorita organizatiei Norton Cancer Institute, Hugh a putut sa isi vada visul cu ochii si sa isi conduca fiica la altar. Emily a dezvaluit ca: Este un moment asupra caruia trebuie reflectat indelung si este o bucurie ca isi are familia aproape. Singurul care a lipsita fost Anthony, logodnicul ei, pe care nu l-a vrut aproape ca sa nu traga cu ochiul la rochia de mireasa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.