Premiera la Supermodels by Catalin Botezatu”! Sexy-concurentii vor filma prima lor reclama. Vezi aici imagini WOW!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:04

Visul concurentilor de la “Supermodels by Catalin Botezatu” este pe cale sa se implineasca si weekendul acesta, tinerii aspiranti la titlul de supermodel vor filma primul lor videoclip.

Clipul se adreseaza unui public exclusivist, asa ca de la accesorii pana la vestimentatie,  totul trebuie sa arate impecabil. Masini scumpe, de top, branduri celebre pe care le poti admira doar pe podiumul marilor prezentari de moda, toate sunt pregatite in detaliu de echipa de productie.

Nemultumit de modelele sale, Catalin Botezatu priveste, insa, sceptic aceasta actiune, dar oare ii vor demonstra contrariul discipolii sai?

“Sa filmezi un videoclip, o reclama, nu este usor deloc, mai ales atunci cand o faci cu niste amatori”, a spus celebrul designer.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16778385/1/media-142640435960703300.jpg

Emotiile si entuziasmul isi fac loc printre concurenti, cu totii vor sa demonstreze ca, pusi in situatia la care orice supermodel viseaza, se vor descurca de minune.

“Am mari emotii pentru astazi. Unii dintre noi avem experienta, altii deloc... putem sa distrugem totul”, a spus  Mildner.

Cum a decurs intregul proces de creatie, dar si rezultatul final il puteti vedea in aceasta seara, de la 21.30,

in emisiunea “Supermodels by Catalin Botezatu”,
la Kanal D.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”