Cearta in casa Supermodels by Catalin Botezatu din cauza unui pahar cu ceai: "Mi s-a parut normal sa-l beau, daca l-am vazut acolo!"

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:05

Concurentii Dan si Liana, de la "Supermodels by Catalin Botezatu", au avut o mica altercatie, destul de aprinsa, din cauza unui ceai.

Liana si-a facut un ceai, pe care l-a abandonat pe masa, pret de cateva minute. In urma ei a venit Dan, ca si-a zis ca ar fi mai bine sa-l ia el si sa-l bea, decat sa-si faca altul. Astfel, cand Liana a constatat ca cineva i-a luat ceaiul a inceput sa bombane. Lui Dan i s-a parut foarte normal gestul pe care el l-a facut si nu intelege de ce Liana a fost atat de suparata pe el.

De aici nu a mai fost mult pana la un adevarat scandal intre cei doi. Dan mai mult s-a amuzat pe seama acestui incident, lucru care mai tarziu i-a adus si ghinion: el a fost concurentul eliminat din competitie in aceasta saptamana!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO134399##