"Anglia nu e acasa". Povestea lui Victor - un tanar care lucreaza pe santier alaturi de alte sute de romani: "Munca este atuul meu aici"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:05

In urma cu mai bine de un an, Anglia fierbea. Englezii lasasera balta meciurile, pub-urile si halbele cu bere.

Erau cu ochii tinta pe televizoare si asteptau sa vina romanii sa ii invadeze si sa le ia locurile de munca. Dar, ce sa vezi? Valul de invadatori numara vreo 35 de suflete, printre care si Victor Spirescu, un tanar venit de la Sibiu la Londra ca sa lucreze intr-o spalatorie auto.

Asteptat de o armata de ziaristi, romanasul nostru s-a trezit vedeta peste noapte. S-a scris despre el in utlimul an mai mult decat despre Regina Mama! In urma lui, milioanele de invadatori asteptate nu au venit nici pana in ziua de azi.

Victor munceste cu drag si spor pe santier, ca el sute de romani care se uita in portofel si se gandesc ca atunci cand il vor umple se vor intoarce acasa, acolo unde soarele straluceste ca nicaieri in alta parte! Urmariti povestea lor in campania „Anglia nu e acasa” din cadrul emisiunii" Asta-i Romania"!

##VIDEO134442##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: