A luat o bucata de unt si a infasurat-o in hartie igienica: Ce a reusit sa creeze cu cele doua, cu siguranta te va SURPRINDE!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:18

Este evident cat de sceptic poti fi atunci cand vine vorba de o bucata de hartie igienica si una de unt. Si daca te-ai intrebat ce poti face cu cele doua, iata RASPUNSUL mai jos.

Desi pare o asociere destul de dubioasa la prima vedere, cu siguranta, la nevoie, ii poti gasi o intrebuintare. Data viitoare cand nu iti va merge lumina in casa, nu da buzna in bucatarie sa gasesti vreun felinar ancestral. Mergi calm la frigider, scoate o bucata de unt din ambalajul lui initial, ia o bucata de hartie igienica de la baie si incepe sa o rulezi in jurul lui.

In acest fel, vei realiza o lumanare artizanala care te va ajuta la nevoie si este si o activitate care iti va stimula creativitatea.

Incearca sa faci acest lucru si cu cei mici. Asigura-te, insa, ca nu ii vei lasa nesupravegheati, mai ales in preajma flacarilor!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”