Ii spuneau mereu ca e GRASA si DEZGUSTATOARE, insa modul cum le-a raspuns ea este FASCINANT! Urmareste un VIDEO care te va pune pe ganduri

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:18

Dupa ce ani de-a randul s-a luptat cu kilogramele in plus si cu modul in care acest lucru i-a influentat organismul si viata sociala, Whitney Way Thore s-a decis sa isi lase rusinea la o parte si sa isi iubeasca corpul asa cum este.

O data cu trecerea anilor, Thore si-a descoperit talentul de dansatoare. Insa, din cauza sindromului de ovare polichistice, tanara s-a ingrasat 50 de kilograme in timpul liceului si s-a lasat de dans. Desi nu se cunosc cauzele acestui sindrom, organizatia WomensHealth.gov tine sa atraga atentia ca ele apar o data cu dezechilibrul hormonal care face sa castigi kilograme in plus.

Pe pagina ei web, Thore scrie ca isi dorea cu disperare un corp care sa ii permita sa faca lucruri pe care le indragea, cum ar fi dansul si un corp care sa reflecte personalitatea ei; o femeie increzatoare

in fortele-i proprii, cu scopuri si visuri. Totusi, modul cum arata o facea sa se simta rusinata si depresiva.

Ti se rupe sufletul sa auzi si sa vezi modul cum gandea in acea faza a existentei sale deoarece nici ea nu punea pret pe modul cum se vedea si mai ales pe viata pe care o avea, crezandu-se nedemna de toate lucrurile care o inconjurau. Este inca si mai trist sa iti dai seama ca aceste sentimente sunt comune tuturor femeilor ca Thore.

In loc sa continue sa se consume, Thore( incurajata de membrii unei asociatii) s-a hotarat sa incarce pe Youtube filmulete cu ea cand danseaza pe care le-a compilat sub titlul de "A Fat Girl Dancing". Ele au devenit in scurt timp virale si i-a dat incredere in sine. Thore si-a promis ca, de acum incolo, va deveni si mai activa si nu ii va mai fi rusine cu infatisarea ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”