Drama unor copii saraci care viseaza la un viitor mai bun: Mama i-a abandonat, dar tatal lor se lupta din rasputeri sa tina familia unita

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:05

Mama i-a abandonat, iar tatal abia face fata greutatilor zilnice. Doi copii dintr-un sat din judetul Neamt traiesc intr-o saracie lucie, dar nu au renuntat la scoala si spera la o viata mai buna.

Mihai Mocanu s-a trezit, in urma cu sase ani, ca trebuie sa isi creasca singur cei doi copii. Intr-o dimineata, sotia l-a parasit iar Ioana si Mihaita au ramas in grija lui. De atunci, barbatul se ocupa de toate treburile casei: spala, face de mancare si merge si la munca prin sat cu ziua.

Ioana este in clasa a treia si a obtinut, pana acum, numai premiul intai.Viata

grea pe care o duce nu a impiedicat-o, insa, sa invete bine, stie ca numai asa poate sa aiba un viitor. Fratele ei, Mihaita, este in clasa a opta. Vrea sa continue studiile la liceu. Amandoi merg zilnic, pe jos, 6 kilometri, pana la scoala.

##VIDEO134500##

Dupa o zi de munca prin sat, tatal copiilor are grija ca acestia sa aiba lectiile facute. Cele trei suflete traiesc intr-o casuta saracacioasa de la marginea satului.

Nu au decat un pat, o masa si un aragaz iar soba la care se incalzeau le-a explodat zilele trecute. Acum tremura de frig in casa, deoarece nu au bani sa o refaca. Mai mult decat atat, doua fereste nu au geamuri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar daca viata l-a pus la grea incercare,

tatal celor doi copii se lupta in continuare pentru a tine familia unita. Si cei doi copii, la fel, isi iubesc tatal si sunt fericiti ca il au langa ei.

 

 

Taguri: