Maria a dat de pamant cu George Ciotoi: "Inceteaza cu acest teatru ieftin. Crezi ca iti speli pacatele cu un buchet de flori?"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 aug 2021, 18:20

Lautarul vedetelor a aparut in platoul emisiunii WOWbiz pentru a se impaca cu prima lui amanta, Maria, cu care a stat 11 ani.

Acesta i-a adus un buchet de flori, dar ea l-a refuzat vehement si l-a jignit.

"Nu mai vreau sa fiu cu George Ciotoi. Abia am inceput sa redevin persoana care eram inainte sa fiu cu el. Cei 11 ani cu el au fost o minciuna, mi-a distrus viata si mi-a mancat cei mai frumosi ani din viata mea. Inceteaza cu acest teatru ieftin, nu voi primi buchetul de la tine.

Ti-am spus clar, cu o floare nu se face primavara. Crezi ca iti speli pacatele cu un buchet? Toata viata lui George este o minciuna.


/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16778551/1/media-142666852298086900.jpg

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acum cateva luni imi dadea mesaje mie si acum de 4 luni nu mai e

cu fata aia. Tu nici acum nu stii ce vrei? M-a cerut in casatorie aseara. Bai, baiatule, tu minti"
, a spus Maria la WOWbiz.

"Sper ca ma poti ierta pentru tot ce am facut. Pun florile aici, poate la accepti. Nu vreau sa ma reprimeasca in viata ei, ci doar sa ma ierte. Vad ca nu o sa rateze ocazia sa dea cu mine de pamant.
Da, i-am furat anii tineretii. Am iubit-o, altfel nu stateam cu ea"
, a spus Ciotoi. Urmareste VIDEO pe wowbiz.ro!

 

Taguri: