Instructorul de fitness Bianca Radulescu recomanda suplimentele pentru slabit folosite de Oana Radu

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:18

Bianca Radulescu este instructor la una dintre cele mai mari sali de fitness din Bucuresti si castigatoarea multor premii internationale.

 

,,Multa lume nu stie ca eu am avut probleme cu greutatea inainte de a deveni antrenor de fitness si de aceea stiu exact prin ce trece o persoana care vrea sa slabeasca. Un exemplu de vointa cunoscut este Oana Radu, fosta concurenta de la Vocea Romaniei, care a reusit sa slabeasca 50 kilograme in 5 luni cu o alimentatie sanatoasa si suplimentul pentru slabit Anastasia Valter Shape.
Multa lume a judecat-o pentru ca a luat pastile pentru slabit. Eu consider ca un om care se chinuie sa slabeasca multe kilograme are nevoie de un ajutor si de aceea este absolut normal sa foloseasca suplimente care il pot ajuta mult in lupta cu kilogramele. Este important sa ne procuram un supliment sigur, natural si eficient. Eu recomand clientilor mei suplimentul folosit de Oana Radu pe langa o alimentatie sanatoasa si sport si rezultatele sunt incantatoare.
Persoanele care vin la sala des si vor un corp bine definit folosesc diverse suplimente pe baza de proteine pentru dezvoltarea masei musculare," a declarat Bianca Radulescu.

"Multa lume nu stie ca eu am avut probleme cu greutatea inainte de a deveni antrenor de fitness si de aceea stiu exact prin ce trece o persoana care vrea sa slabeasca. Un exemplu de vointa cunoscut este Oana Radu, fosta concurenta de la Vocea Romaniei, care a reusit sa slabeasca 50 kilograme in 5 luni cu o alimentatie sanatoasa si suplimentul pentru slabit Anastasia Valter Shape.

Multa lume a judecat-o pentru ca a luat pastile pentru slabit. Eu consider ca un om care se chinuie sa slabeasca multe kilograme are nevoie de un ajutor si de aceea este absolut normal sa foloseasca suplimente care il pot ajuta mult in lupta cu kilogramele.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Este important sa ne procuram

un supliment sigur, natural si eficient. Eu recomand clientilor mei suplimentul folosit de Oana Radu pe langa o alimentatie sanatoasa si sport si rezultatele sunt incantatoare. Persoanele care vin la sala des si vor un corp bine definit folosesc diverse suplimente pe baza de proteine pentru dezvoltarea masei musculare," a declarat Bianca Radulescu.

Oana Radu

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.