Iulia Albu, WOW sau Bau Bau? Fashionista a iesit la plimbare cu un ananas pe post de palarie. Afla ce reactie au avut trecatorii!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:05

A uitat lumea sa mai treaca strada, soferii au uitat piciorul pe frana, s-a produs busculada si rumoare intr-o piata aglomerata din Bucuresti cand Iulia Albu a iesit la plimbare cu un ananas pe cap.

Echipa D-Paparazzi a primit un pont si a mers sa vada despre ce este vorba. Au zarit-o pe Iulia Albu la plimbare intr-una din cele mai aglomerate piete din Bucuresti. Diva era imbracata in stilul care a consacrat-o! Tinuta neobinuita a fost asortata cu o palarie confectionata din ...ananas.

Trecatorii au privit lung la doamna cu ochelari de soare neobisnuiti si palaria extrem de bizara.

Fashionista, insa, i-a asigurat pe reporterii D-Paparazzi ca nu este singura care poarta o palarie neobisnuita in aparitiile publice:" Isabella Blow a aparut la un moment dat in public cu un homar mort in cap", ne-a explicat Iulia Albu.

Reporterii "D-Paparazzi" nu s-au putut abtine sa nu intrebe trecatorii ce parere au despre tinuta fashionistei. Daca doamnele si domnisoarele i-au dat trofeul "WOW', barbatii au spus despre ea ca este "Bau Bau".
Voi ce parere aveti?

##VIDEO134545##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”