Radu Mazare, anunt SOC: "Voi renunta la ceea ce inseamna primarie"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:05

Cel mai excentric primar din Romania a facut cea mai socanta declaratie, chiar aseara, in timp ce Instanta Suprema ii decidea soarta.

Foarte curand voi renunta la ceea ce inseamna primarie ”. Este declaratia facuta azi-noapte a Primarului Radu Mazare, in fata sediului Instantei Supreme. Parea obosit si astepta decizia Curtii Supreme. Cert e ca unul dintre cei mai longevivi primari din Romania este gata sa renunte la mandatul care l-a facut faimos peste mari si tari.

Foarte scurt si la obiect, Radu Mazare a dezvaluit si motivele care il determina sa renunte la fotoliul de primar: „ M-am saturat sa raspund incontinuu la fel de fel de lucruri de care am fost si sunt acuzat! ”.

Sa-l fi convins noaptea petrecuta in spatele gratiilor in Arestul Politiei Capitalei?!

Instanta Suprema nu a aprobat cererea de arestare preventiva formulata de procurorii DNA, in dosarul in care Radu Mazare este acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro cu ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky, de la firme pe care le-ar fi sprijinit sa obtina autorizatii si sa castige licitatii.

##VIDEO134579##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”