ADORABIL. Un pui de elefant face senzatie pe internet! Se balaceste in cada mai ceva ca un copil!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 sep 2020, 09:40

Va prezentam imagini adorabile cu un pui de elefant caruia ii place sa faca baie! Priviti cum se scalda, mai ceva ca un bebelus!

Il cheama Dumbo si e cel mai fericit elefantel care a existat vreodata. Nu se bucura pentru nimic pe lumea asta cum o face cand ingrijitorul ii aduce copaia cu apa. Se scalda ca un bebelus. Se zbeguie sub atenta supraveghere a mamei sale, gata, gata sa intervina in caz ca i se intampla ceva puiului ei. Dupa ce testeaza apa usor neincrezator, elefantelul prinde gustul imbaiatului si nimic nu il mai poate opri.

Desi incape cu greu in cadita rosie, elefantelul nu se lasa.

Asa de bine se simte elefantelul, incat incepe sa se joace si cu ingrijitorul, care incearca fara succes sa-i faca baie. Mamiferului ii arde de joaca si basta! Dupa ce il da la o parte, elefantelul pune stapanire cu totul pe cada. Ba chiar face tumbe in apa. Imaginile sunt pur si simplu adorabile si au facut inconjurul internetului.

Filmuletul a adunat, deja, sute de mii de vizualizari.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO134585##