IMAGINILE care iti dau fiori reci pe spate: Ce i-a facut o FANTOMA unei fetite de cativa anisori!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 09:35

Fiica lui Gareth si a lui Charlene, Lexi Hood se juca cu ei in sufragerie in momentul in care parintii au observat ceva ciudat la ea.

In timp ce se juca, micuta a fost impinsa cu putere la pamant. In mod normal, nu ar fi nimic ciudat pentru un copil sa cada, insa tatal ei a declarat ca statea foarte bine in picioare si nu ii este caracteristica o astfel de cazatura. Si tot ceea ce s-a intamplat nu pare a fi un lucru specific copiilor. Dupa ce a fost culcata la pamant, parintii sai au auzit ca fiica lor spune ceva de genul: "Baiat neastamparat ce esti, nestiind la cine se refera!

Un alt lucru ciudat a fost ca acea cazatura nu a dezorientat-o

deoarece micuta a continuat sa rada si sa chicoteasca fiind pe podea. Parintii nu au trecut cu vederea incidentul si au inceput sa faca investigatii. Gareth a declarat ca sunt momente in care aude scartaituri ciudate in casa.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.