Si-a permis sa isi cumpere doar un GARAJ: Nimanui nu i-a venit sa creada cum l-a TRANSFORMAT!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 09:10

Jérémie Buchholtz este de profesie fotograf si cea mai mare parte a timpului si-o petrece intre Paris si Bordeaux.

Fiindca avea treaba mai multa in Bordeaux, a decis sa isi cumpere acolo ceva, insa fondurile sale erau limitate. Totusi, cand a gasit un garaj abandonat care era pus in vanzare cu pretul de 80 000 de euro, Jeremie a vazut un posibil potential in el si l-a cumparat. Prietenii lui erau sceptici in privinta noii sale achizitii, mai ales ca nu stiau ce are de gand sa faca cu ea.

Cand l-a cumparat, garajul avea usi metalice, lumina nu era si in interior domnea o mizerie de nedescris.

Jérémie a sunat un prieten de-al lui, arhitect, pe Matthieu de Marien si l-a rugat sa se uite in interior si sa faca cumva sa gaseasca solutii pentru a-l reamenaja. Desi spatiul era destul de mic, arhitectul a gasit nu doar o solutie pentru a valorifica fiecare coltisor, insa a gasit si o modalitate de a face si mai multa lumina prin montarea unor geamuri strategic.
In clipul alaturat, veti face o incursiune prin noua achizitie a lui Jeremie si veti putea vedea cat de mult a reusit sa o transforme intr-o adevarata locuinta!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: