TRANZACTIE UNICA in Romania. Si-a vandut casa pe bani ...virtuali. Aflati cum s-a petrecut totul!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 aug 2021, 17:55

Cati dintre dumneavoastra v-ati vinde casa pe nimic? Sau, mai bine zis, pe nimic concret! Cam asta a facut ieri dupa-amiaza un aradean, care si-a vandul proprietatea pe bani virtuali!

Omul nu a vazut niciun leu in mana sau in cont, ci doar  55 000 de monede virtuale denumite „Mcoin”. Faceti cunostinta cu cei doi temerari care s-au incumetat la o astfel de tranzactie: un proprietar curajos, care ofera o casa „la cheie” in schimbul unei monede virtuale ce echivaleaza cu aproximativ o jumatate de euro si un cumparator la fel de indraznet, care si-a golit portofelul virtual de 55 000 de monede Mcoin.

Bineinteles, totul s-a intamplat numai dupa o negociere „la sange”.

Daca transformam totul la valoarea actuala a monedei euro, ajungem la un rezultat simplu: domnul Roman si-a vandut casa pe 20 000 de euro. Bani pe care, insa, nu ii are decat la nivel teoretic, pentru ca, practic, ei se afla sub forma criptata, in fisierul unui calculator.

##VIDEO134668##

Chiar daca plata s-a facut virtual, tranzactia a fost supravegheata de catre un notar, care a asigurat legalitatea acesteia si a intocmit actele de vanzare-cumparare.

Desi tranzactia nu a parut sa fie avantajoasa pentru vanzator, care s-a ales doar cu echivalentul a 20 000 de euro, omul este convins ca valoarea monedei virtuale va creste si ca s-a ales cu o mica avere.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tranzactia este unica pentru Romania.

Nimeni n-a avut curaj pana acum sa dea un bun atat de valoros pe o suma de monede virtuale. Schimburile de acest gen nu intra, de altfel, sub incidenta niciunei legi, ci sunt asumate in totalitate de partile implicate si de firma detinatoare a banilor virtuali.

 

 

 

Taguri: