CONFRUNTARE de gradul ZERO. Elena Udrea fata in fata cu denuntatorii din dosarul "Gala Bute"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:05

Elena Udrea a stat, astazi, fata in fata, cu persoanele care o acuza ca ar fi primit mita! Fosta prima blonda a tarii s-a pregatit cu mare atentie pentru confruntare.

Si-a scris multe notite, dar a facut si o schimbare de look. Iat-o pe Elena Udrea coborand din duba politiei! Palton lung, pantaloni gri si pantofi negri, cu toc. Pana aici, nimic iesit din comun. Totusi, Elena Udrea a abordat un stil total diferit pentru coafura. Chiar daca vine din arest, a demonstrat ca aspectul e, in continuare, foarte important. Sa fie oare buclele modul prin care are de gand sa-i convinga pe procurori ca are dreptate?

Inca din momentul in care a fost arestata, Elena Udrea a cerut sa discute cu cei care o acuza de luare de

mita. Astazi, dorinta i s-a implinit. Confruntarile au avut loc, pe rand, in biroul procurorilor DNA. Ana Maria Topoliceanu este o fosta prietena de-a Elenei Udrea. Relatia s-a incheiat in momentul in care Topoliceanu a dat declaratii impotriva Elenei Udrea.

##VIDEO134681##

Adrian Gardean este un afacerist care spune ca i-ar fi trimis Elenei Udrea sume importante de bani. Iar Stefan Lungu a fost o lunga bucata de vreme consilierul principal al Ministrului Turismului.

Acum, cu totii arata cu degetul spre Elena Udrea. Opt ore au durat confruntarile dintre Elena Udrea si denuntatorii ei!

Elena Udrea va fi reaudiata la DNA in zilele urmatoare. Procurorii vor sa discute, din nou cu celebra blonda a politicii romanesti in legatura cu acuzatiile care i se aduc in dosarul Gala Bute si care raman in picioare, in ciuda confruntarilor de astazi!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa

ce mai multe echipe de jurnalisti bulgari au venit special la noi ca sa realizeze reportaje despre lupta impotriva coruptiei, acum a venit randul unei televiziuni din Ucraina sa descopere rezultatele DNA.

 

 

Taguri: