Unde e primarul de altadata? Radu Mazare de NERECUNOSCUT dupa orele lungi petrecute in arest

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:05

Orele de interogatoriu si cele petrecute in arest si-au pus amprenta serios asupra lui Radu Mazare. Nici nu-l mai recunosti pe excentricul primar!

Nu mai zambeste si este tare ingandurat. Cu toate acestea, nu poate sta departe de pasiunile lui. Radu Mazare vrea sa fuga de probleme. Si-a ales costumul, in functie de caiac si s-a dus spre mare. Parca acolo, apa i-ar fi sters toate problemele pe care le are cu procurorii DNA.

Si-a pus costumul care tine apa departe de piele si s-a incumetat. Chiar daca afara vremea nu prea te imbie la o plimbare cu caiacul.

Cele 25 de ore petrecute in Arestul Politiei Capitalei si-au pus amprenta asupra primarului orasului Constanta. Nu se poate abtine sa nu se gandeasca la ce a trait acolo.

Nu vrea decat sa se odihneasca si sa isi vada linistit de pasiunile lui, chiar daca este convins ca o sa mai fie cautat. Primarul Constantei a fost retinut, luni, de procurorii DNA pentru luare de mita, abuz in serviciu si conflict de interese.

Dupa ce a stat 24 de ore in arest, magistratii au decis ca acesta sa fie cercetat in libertate.

##VIDEO134677##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 

Taguri: