Cele mai schimbatoare zodii: cine sunt nativii plini de toane

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 07:25

Cele mai schimbatoare zodii. Pozitia astrelor are o influenta considerabila asupra personalitatii nativilor, iar pe unii dintre acestia ii poate transforma in adevarati cameleoni cand vine vorba de dispozitie.

Racul, cel mai instabil semn

Nativii acestei zodii sunt, probabil, cei mai schimbatori din tot zodiacul. Visatori, plini de toane si adeptii sesiunilor lungi de introspectie, cei aflati sub semnul Racului isi exprima cu greutate sentimentele si prefera s-o ia la goana in loc sa vorbeasca deschis despre probleme. in schimb, sunt lapte si miere o perioada, pana cand te lovesc cu viclenie in moalele capului. Dupa care se vor purta, probabil, ca si cum nimic nu s-a intamplat, conform xojane.com.



Scorpionul te zapaceste

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Scorpionii sunt foarte carismatici, iar cand se indragostesc sunt in stare de orice pentru persoana iubita.

Par foarte loiali si nu iti va lua foarte mult sa te indragostesti de personalitatea lor efervescenta, insa cand te vei astepta mai putin, te vor „intepa”, iar tu nici nu vei sti ce-i cu tine. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

 

Taguri: