Horoscopul saptamanii: 23-29 martie 2015! Vezi ce ti-au pregatit astrele pentru saptamana care tocmai incepe!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:22

Citeste previziunile tale astrologice pentru saptamana 23 - 29 martie 2015.

BERBEC 21.03-20.04: Saptamana asta este momentul cel mai potrivit sa va definitivati planurile personale si sa evoluati spiritual. Planetele va furnizeaza destula energie pentru a le si realiza, asa ca nu mai stati pe ganduri. Actionati fara ezitare! Parca si cei apropiati de sufletul dumneavoastra va sprijina mai mult. Profitati!

TAUR 21.04-21.05: Se pare ca va alaturati mai mult de prieteni si deveniti mult mai constienti de valoarea lor sau de rolul important pe care il joaca in viata dumneavoastra.

Totul este sa stabiliti clar care sunt cei mai apropiati si sa-i lasati sa va ajute mai mult. Uneori, sfaturile primite de la ei nu sunt chiar rele.

GEMENI 22.05-21.06: Toata lumea va crede un mic Superman si vi se dau cateva responsabilitati in plus care va pun putin in incurcatura. Acesta este si motivul atator solicitari. Va simtiti obositi si trebuie sa luati in calcul odihna. Nu va extenuati pentru ca oricum sarcinile le terminati cu un pic de efort in plus.


RAC 22.06-21.07: Au inceput sa vi se largeasca orizonturile prin intermediul unor noi experiente legate de studiu sau calatorie. Practic, doriti sa va eliberati de rutina de zi cu zi prin extinderea preocuparilor noi. S-ar putea sa manifestati chiar un interes crescut fata de religie, spirit sau metafizica. Va preocupa si consolidarea relatiilor cu sefii sau alte persoane cu autoritate. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”