Un tata si-a obligat fiul sa posteze pe Facebook, un mesaj RUSINOS facand-l de ras in ultimul hal: Uite ce a scris si mai ales care e motivul!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:22

E greu de spus daca procedezi intotdeauna bine atunci cand esti parinte.Speri ca iti inveti copii din ceea ce este gresit si cand inevitabilul se produce, crezi ca te vei descurca.

Cand Timothy Robenhorst a aflat ca fiul lui, Kayden, si-a batut un coleg de clasa, a luat imediat atitudine. Pedeapsa baiatului nu avea sa fie una usoara. Pe langa o scuza publica fata de victima, el este trezit in fiecare dimineata la 4,30 pentru a-si incepe exercitiile de rutina.

Pe langa asta, trebuie sa isi ajute si tatal la anumite treburi. Si asta nu e tot, caci pedeapsa lui continua si e mai teribila decat una fizica.

Tatal lui stie ca bataie are un impact mare atat psihologic cat si fizic asupra unei persoane, la fel ca si pedeapsa. Kayden a fost obligat sa posteze poza de mai jos pe Facebook si sa isi schimbe atat profilul cat si cover-ul.

Mesajul este acesta: "Asta se intampla cand tata afla ca ai batut un coleg de scoala. Regula de aur este urmatoarea: nu te atingi de nimeni daca nu iti face nimic.
Esti liber sa ii spui lui Kayden cat de mult a gresit si povesteste si alte intamplari care sa-l faca sa inteleaga efectele negative asupra victimei.

P.S: Nu imi atacati fiul, aceasta este o actiune instructiva si nu una negativa."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”