Osman isi infrunta dusmanul! Prin ce noi situatii extreme va trece Osman si cum va reactiona acesta puteti afla urmarind un nou episod din serialul "Tradarea", de la ora 20:00, la Kanal D!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:06

Un nou episod din serialul-fenomen Tradarea va asteapta in aceasta seara, la Kanal D.

Mete o intreaba pe Cemile de unde vine iar aceasta il minte. Baiatul este chinuit de gandul ca mama sa ar fi putut avea o aventura cu Arif si o intreaba pe aceasta, ce cauta in casa acelui barbat in miez de noapte. Cemile il cearta ca indrazneste sa-i ceara socoteala si in cele din urma aceasta ii spune fiului sau ca Arif este cel care ii salvase viata in seara atacului si ca fusese ranit, iar ea il ingrijise.

A doua zi, Mete merge cu mama sa in vizita la Arif pentru a-i multumi ca i-a salvat viata.

Tatal lui Aydin o rapeste pe Ayca si o duce intr-un depozit vechi, gandindu-se ca astfel il va putea ademeni acolo pe ucigasul fiului sau pentru a-l pedepsi. Dupa un timp, Osman afla ca Ayca fusese rapita si vine sa-i aduca mancare fetei. Insa aceasta plange si refuza mancarea, implorandu-l pe Osman sa o elibereze.

Osman este impresionat de lacrimile fetei si o elibereaza. Ayca fuge si o intalneste pe prietena sa Betul care este insotita de Mithat si de un grup de anarhisti. Oamenii lui Mithat deschid focul asupra depozitului in care se aflau Osman si tatal lui Aydin. La indemnul lui Halit, Osman pleaca din depozit in cautarea lui Mithat pentru a-l pedepsi. La fata locului ajung si Mete si Arif, care pornesc disperati in cautarea lui Osman, pentru a-l impiedica sa faca un gest necugetat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Osman le intalneste pe Ayca si pe prietana sa, Betul, care reusesc sa-i sustraga pistolul acestuia, amenintandu-l.

In timp ce Betul se pregatea sa traga spre Osman, Ayca isi loveste prietena si ii spune tanarului sa fuga. Insa in momentul in care Osman vrea sa plece este intampinat chiar de Mithat, care indreapta arma spre acesta...

Prin ce noi situatii extreme va trece Osman si cum va reactiona acesta in momentul in care se va afla fata in fata cu dusmanul sau, puteti afla urmarind un nou episod din serialul "Tradarea", de la ora 20:00, la Kanal D.

Prin ce noi situatii extreme va trece Osman si cum va reactiona acesta in momentul in care se va afla fata in fata cu dusmanul sau, puteti afla urmarind un nou episod din serialul "Tradarea", de la ora 20:00, la Kanal D.

Urmareste video:

 

Taguri: