Si-a micsorat stomacul ca sa slabeasca, dar a murit in chinuri groaznice din cauza ca organismul ei nu mai asimila nimic. Ramai socat cand vezi cum arata dupa operatie!

Editor: Silviu Bunea Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:22

Angela Jones, o femeie in varsta de 46 de ani din Marea Britanie, a murit la trei ani dupa ce si-a micsorat stomacul.

Femeia arata ca o mumie in anul in care a murit. Imediat dupa operatie, medicii i-au spus ca organismul ei nu va mai asimila nimic. La inceput nu a simtit efectul secundar al operatiei deoarece Angela isi dorea din tot sufletul sa slabeasca si sa ajunga la greutatea mult visata.

Insa dupa ce a slabit atat cat voia, femeia si-a dat seama ca nu reuseste sa-si mentina greutatea la care visase atata vreme deoarece slabea pe zi ce trece, vazand cu ochii.

Desi manca sanatos, organismul ei nu asimila nimic.

Angela a murit la trei ani dupa ce si-a micsorat stomacul. Cantarea doar 31 de kilograme si arata ca o batranica stafidita. Abia se mai putea misca, iar sistemul ei imunitar era la pamant. A contactat o pneumonie, iar organismul ei slabit si fara energie, a pierdut lupta cu boala.


Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: