REFUZA sa isi faca operatie estetica si spune ca e mandra de cum ARATA: Cum are chipul acesta tanara si de ce nu vrea sa isi faca nicio interventie!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:22

O dansatoare profesionista refuza sa isi faca interventie chirurgicala la nivelul fetei deoarece vrea sa fie unica.

Cassandra Naud, in varsta de 22 de ani, a dezvaluit ca iubeste felul cum arata si nu vrea sa isi indeparteze semnul din nastere pe care il are pe fata. Ea spune ca in industria in care lucreaza, o ajuta acest lucru.


Cand s-a nascut cu un semn mare, maroniu pe obrazul drept, fix sub ochi, parintilor ei li s-a spus ca acesta poate fi inlaturat, insa va ramane cu cicatrice.
Asa ca, ei au optat sa nu faca acest lucru.  Cassandra a marturisit ca este foarte fericita cu decizia pe care au luat-o parintii sai pentru ca, acum, ar fi putut avea cicatrice pe fata. Sunt foarte bucuroasa ca parintii mei au ales sa imi lase semnul pe fata. face parte din mine. Ma diferentiez de restul. Cu un corp de invidiat si cu un zambet la fel de frumos, Casandra este obisnuita sa atraga atentia oamenilor din jur care devin curiosi cand ii vad semnul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”