A mancat numai broaste vii cand era mica si i-a crescut ASTA in creier la 30 de ani: Medicii au fost si ei uluiti cand au descoperit

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:22

O femeie din China avea dureri puternice in zona capului si a mers la medic.

Yin Meng, in vasta de 29 de ani se vaita de dureri groaznice de cap. Cand a mers la medic, acesta i-a zis ca are un parazit de 8 cm in creier.

De sase ani, femeia se vaita ca o doare capul. Cand a mers la munca ultima data, a facut o criza foarte puternica si chiar a ingenunchiat de durere. Ea a fost dusa de urgenta la spital unde medicii au descoperit ca ii crestea ceva in creier.

Habar nu aveau ce se afla in interiorul creierului ei si nici cum sa ii indeparteze acel lucru, asa ca a fost trimisa acasa.


Sparaganosis poate fi contractata prin apa contaminata, mancatul de broaste sau serpi. Poate fi luata si prin contactul cu o rana deschisa a purtatorului. Afecteaza, de cele mai multe ori, creierul si ochiul.

Cand s-a trezit din anestezie, medicii i-au spus femeii ce i s-a intamplat.
Atunci, ea a realizat ca, in copilarie, obisnuia sa manance broaste vii. Asa a contractat si boala. Yin si-a adus aminte cu broastele inca topaiau de vii in stomacul ei cand le inghitea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”